Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > سفر - همشهری آنلاین:
مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین گفت: در حال تصمیم گیری برای نحوه بازپرداخت اضافه دریافتی از زائران اربعین در سامانه سماح هستیم.

به گزارش مهر، نمازی مسئول دبیرخانه ستاد اربعین با اشاره به اختلالات روزهای گذشته در سامانه ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین (سماح) افزود: در حال حاضر همانطور که در اطلاعیه های رسمی هم اعلام شد، رقم نهایی برای ثبت نام پیاده روی معنوی اربعین ۱۹۹ هزار و ۵۰۰ تومان پیش بینی شده است و رقمی بیش از این از زائران دریافت نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلار از فرآیند ثبت نام اربعین حذف شد

وی در مورد جزئیات رقم دریافتی از زائران اربعین تاکید کرد: طبق توافق با طرف عراقی، دلار از فرایند ثبت نام حذف شده و مقرر شده است مبلغ ۱۷۰ هزار تومان به عنوان حق صدور ویزا دریافت شود.

مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین در خصوص اختلاف مبلغ ریالی ۴۰ دلار که حدود ۱۶۰ هزار تومان می شود و همچنین دریافت ۱۷۰ هزار تومان از زائران توضیح داد: به طور کلی موضوع دریافت ۴۰ دلار منتفی شده است و طبق مذاکرات قرار است رقم ۱۷۰ هزار تومان به عنوان حق صدور ویزا دریافت شود.

وی افزود: به هیچ عنوان موضوع معادل سازی دلار با ریال دیگر مطرح نیست و نباید موضوع ۴۰ دلار مد نظر باشد زیرا طرف عراقی قبول کرده مبلع ۱۷۰ هزار تومان را خودش تبدیل ارزی کند و این مساله از سوی ما تمام شده است.

نمازی ادامه داد: همچنین مبلغ ۵ هزار تومان به عنوان هزینه هلال احمر و ۱۶ هزار تومان به عنوان حق بیمه از متقاضیان دریافت می شود که با احتساب ۸۵۰۰ تومان حق کارگزاری در مجموع متقاضیان باید ۱۹۹ هزار ۵۰۰ تومان بپردازند.

کاهش حق بیمه و هزینه هلال احمر برای رفاه حال زائران

وی در مورد کاهش رقم مربوط به هلال احمر و بیمه طی روزهای اخیر گفت: پیش از این هزینه بیمه حدود ۱۸ هزار تومان و هزینه هلال احمر ۶ هزار تومان بود اما از آنجا که رقم صدور ویزا اندکی افزایش یافت، برای رعایت حال زائران، با مذاکرات رئیس ستاد اربعین با بیمه، حق بیمه کاهش یافت.

نمازی در مورد نحوه بازگرداندن اضافه رقم دریافتی از زائران ثبت نام کننده طی روزهای گذشته که ارقامی بیش از ۲۰۰ هزار تومان برای ثبت نام در سامانه سماح پرداخته اند، گفت: در این مورد هنوز تصمیم گیری نشده اما پس از جمع بندی، به زودی اعلام نظر می کنیم.

سازمان حج و زیارت ساعتی پیش در اطلاعیه ای اعلام کرد: با هماهنگی وزارت محترم امور خارجه و بانک مرکزی و مذاکره با سفارت عراق و مسئولین عراقی، سفارت عراق متقاعد شده است که هزینه های صدور روادید را به صورت ریالی دریافت کند.

در همین راستا ستاد مرکزی اربعین (وزارت کشور) به سازمان حج و زیارت که در موضوع اربعین مجری مصوبات و تصمیمات ستاد مذکور می باشد، اعلام کرد که میزان هزینه ها در سامانه سماح طبق تصمیم مذکور، (جمعاً با احتساب هزینه ریالی صدور روادید و هزینه های پزشکی، بیمه و حق الزحمه دفاتر کارگزاران ۱۹۹۵۰۰ تومان) تغییر یابد و اجرایی شود. لذا هزینه ریالی صدور روادید که اخیراً مطرح شده است با دستور ستاد محترم مرکزی اربعین، در سامانه سماح منظور شده است.

در همین زمینه: ویزای عراق برای ایرانیان بر مبنای ریال ارزشگذاری می‌شود زائران اربعین از دستفروشان موادغذایی خریداری نکنند تردد زائران تهرانی اربعین از مرز مهران است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود

مجید نامجو روز چهارشنبه در دیدار با استاندار کرمانشاه در استانداری از وی خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.

وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.

نامجو تاکید کرد: مرز خسروی می تواند مرکز ثقل انتقال زائران اربعین در کشور باشد و به مرز اول کشور تبدیل شود و باید خودمان را برای انتقال یک و نیم میلیون زائر از این مرز آماده کنیم.

وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.

در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت: متاسفانه در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.

وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.

شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.

وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین