Web Analytics Made Easy - Statcounter


مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین گفت: در حال تصمیم گیری برای نحوه بازپرداخت اضافه دریافتی از زائران اربعین در سامانه سماح هستیم.

نمازی مسئول دبیرخانه ستاد اربعین با اشاره به اختلالات روزهای گذشته در سامانه ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین (سماح) افزود: در حال حاضر همانطور که در اطلاعیه های رسمی هم اعلام شد، رقم نهایی برای ثبت نام پیاده روی معنوی اربعین ۱۹۹ هزار و ۵۰۰ تومان پیش بینی شده است و رقمی بیش از این از زائران دریافت نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلار از فرآیند ثبت نام اربعین حذف شد

وی در مورد جزئیات رقم دریافتی از زائران اربعین تاکید کرد: طبق توافق با طرف عراقی، دلار از فرایند ثبت نام حذف شده و مقرر شده است مبلغ ۱۷۰ هزار تومان به عنوان حق صدور ویزا دریافت شود.

مسئول دبیرخانه ستاد مرکزی اربعین در خصوص اختلاف مبلغ ریالی ۴۰ دلار که حدود ۱۶۰ هزار تومان می شود و همچنین دریافت ۱۷۰ هزار تومان از زائران توضیح داد: به طور کلی موضوع دریافت ۴۰ دلار منتفی شده است و طبق مذاکرات قرار است رقم ۱۷۰ هزار تومان به عنوان حق صدور ویزا دریافت شود.

وی افزود: به هیچ عنوان موضوع معادل سازی دلار با ریال دیگر مطرح نیست و نباید موضوع ۴۰ دلار مد نظر باشد زیرا طرف عراقی قبول کرده مبلع ۱۷۰ هزار تومان را خودش تبدیل ارزی کند و این مساله از سوی ما تمام شده است.

نمازی ادامه داد: همچنین مبلغ ۵ هزار تومان به عنوان هزینه هلال احمر و ۱۶ هزار تومان به عنوان حق بیمه از متقاضیان دریافت می شود که با احتساب ۸۵۰۰ تومان حق کارگزاری در مجموع متقاضیان باید ۱۹۹ هزار ۵۰۰ تومان بپردازند.

کاهش حق بیمه و هزینه هلال احمر برای رفاه حال زائران

وی در مورد کاهش رقم مربوط به هلال احمر و بیمه طی روزهای اخیر گفت: پیش از این هزینه بیمه حدود ۱۸ هزار تومان و هزینه هلال احمر ۶ هزار تومان بود اما از آنجا که رقم صدور ویزا اندکی افزایش یافت، برای رعایت حال زائران، با مذاکرات رئیس ستاد اربعین با بیمه، حق بیمه کاهش یافت.

نمازی در مورد نحوه بازگرداندن اضافه رقم دریافتی از زائران ثبت نام کننده طی روزهای گذشته که ارقامی بیش از ۲۰۰ هزار تومان برای ثبت نام در سامانه سماح پرداخته اند، گفت: در این مورد هنوز تصمیم گیری نشده اما پس از جمع بندی، به زودی اعلام نظر می کنیم.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، سازمان حج و زیارت ساعتی پیش در اطلاعیه ای اعلام کرد: با هماهنگی وزارت محترم امور خارجه و بانک مرکزی و مذاکره با سفارت عراق و مسئولین عراقی، سفارت عراق متقاعد شده است که هزینه های صدور روادید را به صورت ریالی دریافت کند.

در همین راستا ستاد مرکزی اربعین (وزارت کشور) به سازمان حج و زیارت که در موضوع اربعین مجری مصوبات و تصمیمات ستاد مذکور می باشد، اعلام کرد که  میزان هزینه ها در سامانه سماح طبق تصمیم مذکور، (جمعاً با احتساب هزینه ریالی صدور روادید و هزینه های پزشکی، بیمه و حق الزحمه دفاتر کارگزاران ۱۹۹۵۰۰ تومان) تغییر یابد و اجرایی شود. لذا هزینه ریالی صدور روادید که اخیراً مطرح شده است با دستور ستاد محترم مرکزی اربعین، در سامانه سماح منظور شده است.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۹۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال میزبان قریب ۱.۵ میلیون زائر اربعین در استان باشیم که باید از هم‌اکنون استان را برای پذیرایی از آنها آماده کنیم. 

محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ اردیبهشت) در نشست با جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، با اشاره به اهتمام استان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زوار اربعین، گفت: در پی توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار اربعین در استان هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در زمینه انجام اقدامات لازم برای سهولت بخشی به تردد زوار اربعین و ساماندهی موکب‌ها همه جانبه پای کار هستیم، گفت: باید در مرز خسروی تعدادی موکب توانمند داشته باشیم که به زوار پیاده‌روی اربعین خدمت‌رسانی مطلوبی داشته باشند.

صحرایی در ادامه در پی درخواست مسئولین ستاد عتبات عالیات برای اختصاص قطعه زمینی به نام زمین کشتارگاه در محدوده سه راهی نصرآباد در مرز خسروی برای خدمات‌رسانی به زوار، گفت: برای ارتقاء خدمات‌رسانی به زوار اربعین از هیچ همکاری کوتاهی نمی‌کنیم. زمین کشتارگاه هم به شرطی که شائبه‌ای نداشته باشد در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: در صورتی هم که به هر دلیلی امکان استفاده از زمین کشتارگاه مهیا نشود، از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد تا مجموعه ستاد بازسازی عتبات بتوانند خدمات‌رسانی مطلوبی به زوار اربعین داشته باشند.

مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند 

علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه  نیز در این نشست با بیان اینکه مواکب مردمی برای خدمات رسانی بهتر به زوار عتبات عالیات نیاز به ساماندهی دارند، گفت: نیاز است یک طراحی قوی داشته باشیم تا موکب‌های توانمند در مرز خسروی برپا شوند تا بتوانند خدمات قابل قبولی در حوزه اسکان و تغذیه به زوار ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید چینش مواکب را تغییر بدهیم، گفت: ساماندهی موکب‌ها نیاز ضروری امسال مرز خسروی است و این ساماندهی باید بگونه‌ای باشد که خدمات اسکان، تغذیه و حتی آبرسانی به طور مستمر در محدوده مرز خسروی وجود داشته باشد تا بتوانیم جوابگوی جمعیت قریب ۱.۵ میلیونی پیش‌بینی شده برای تردد از مرز خسروی باشیم.

وی با بیان اینکه مشکل اسکان مشکل جدی استان در پیاده‌روی اربعین است، ادامه داد: برای اسکان زوار پیاده روی اربعین هم در مرز خسروی و هم در عراق مشکل داریم و نیاز است برای حل این مشکل چاره اندیشی شود.

وی ادامه داد: در سه سال آتی برای خدمات‌رسانی مطلوب به زوار پیاده‌روی اربعین نیاز به راه اندازی یک نیروگاه حداقل ۴۰ مگاواتی در مرز خسروی وجود دارد.

بنا داریم در جهت خدمات‌رسانی بهتر به زوار موکب های کوچک را با هم ادغام کنیم

به گزارش ایسنا، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور  نیز در این نشست با اشاره به اهتمام ستاد بازسازی عتبات عالیات برای خدمات‌رسانی بهتر به زوار اربعین در مرز خسروی، گفت: بنا داریم برای خدمات ‌رسانی بهتر به زوار، موکب‌های کوچک را با هم ادغام کنیم.

نامجو با بیان اینکه برای خدمات رسانی مطلوب به زوار اربعین در مرز خسروی زیرساخت احتیاج داریم، گفت: در بازدیدهای صورت گرفته زمینی که به عنوان زمین کشتارگاه شناخته می شود را مشاهده کردیم که تقریبا در چند سال گذشته استفاده زیادی از آن نشده که درخواست داریم این زمین در اختیار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار بگیرد تا بتوانیم از آن برای خدمت‌رسانی به زوار استفاده کنیم.

وی افزود: اگر مجوز استفاده از زمین کشتارگاه به ستاد بازسازی عتبات عالیات داده شود، از همین الان مقدمات کار خدمت رسانی به زوار در آن را آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • ۴۰هکتاربه پارکینگ شلمچه افزوده شد/پیشرفت۸۰درصدی مخزن آب شرب چذابه
  • تعیین مرز چذابه برای تردد اتباع خارجی در ایام اربعین حسینی
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی